IJsselstijn Elektrotechniek Bel direct
0182-526546

IJsselstijn, meer dan 50 jaar de Goudse elektrotechnische installateur

In 1963 startte Gouwenaar Cor IJsselstijn een witgoedwinkel in de binnenstad van Gouda. Hiermee verwierf IJsselstijn naamsbekendheid in Gouda en omgeving. In de jaren ‘80 kwam zoon Benny IJsselstijn in de zaak en hij breide, samen met zijn vader, het bedrijf uit met elektra diensten. Het bleek een gouden greep, want na verloop van tijd was er minder interesse in witgoed. De elektra tak werd uitgebreid met diensten die bij die tijd pasten. Zo kwam er aandacht voor datanetwerken en werd de zakelijk tak verder ontwikkeld.

Tegenwoordig is IJsselstijn Elektrotechniek niet meer weg te denken uit Gouda en zijn ze gevestigd op bedrijventerrein Gouwestroom. De dienstverlening is verder uitgebreid naar installaties voor industrie, restaurants, VVE’s en kantoren, NEN-keuringen, intercom, noodverlichting en domotica. Ook woningcorporaties, gemeentes, aannemers, scholen, parkeergarages en restaurants schakelen IJsselstijn Elektrotechniek in.

Duurzaamheid

Voor duurzame elektrotechnische diensten kunt u ook bij IJsselstijn terecht. Sterker nog, duurzaamheid zit in het DNA van het bedrijf. Zo promoten en installeren we zonnepanelen voor bedrijven en particulieren. Daarnaast vervangen we traditionele verlichting voor LED-verlichting. Ook vervangen we onzuinige, verouderde ventilatieboxen, waarop u aanzienlijk kunt besparen.

Inmiddels is IJsselstijn Elektrotechniek uitgegroeid tot een bedrijf met 12 medewerkers en verrichten we alle elektrotechnische diensten voor particulieren en zakelijke afnemers. Voor onze vaste klanten hebben wij een storingsdienst. Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan contact op. 

Kwaliteit staat altijd voorop

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid in hun vakgebied. Daarnaast is IJsselstijn Elektrotechniek aangesloten bij Uw Duurzame Installateur, InstallQ, ingeschreven bij Techniek Nederland en VCA, checklist Aannemers voor veiligheid, gezondheid en milieu.

Benny IJsselstijn