IJsselstijn Elektrotechniek Bel direct
0182-526546

De terugverdientijd van zonnepanelen is ongeveer 8 jaar

Zonnepanelen zijn op het gebied van terugverdientijden en duurzame energie de beste investering. IJsselstijn Elektrotechniek uit Gouda is een ervaren installateur en de naam op het gebied van duurzaamheid in Gouda. Wij werken slechts met de nieuwste materialen, die de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben. Wij kunnen u voorrekenen hoeveel u bespaart met zonnepanelen en op welke termijn u dit terugverdient. Hieronder vindt u een aantal aandachtspunten waarom u voor zonnepanelen kiest:

 Zonnepanelen zijn in Nederland zeer rendabel. Het zonnige Spanje levert slechts anderhalf zoveel energie op als in Nederland.

 Zonnepanelen concurreren met grijze stroom. Ze zijn veel voordeliger geworden terwijl het rendement is toegenomen.

 Bij zonne-energie komt geen CO2 uitstoot vrij. Alleen een kleine hoeveelheid bij de productie.

 De terugverdientijd van de investering is ongeveer 8 jaar, terwijl de levensduur ongeveer 25 jaar is. Het rendement van zonnepanelen komt neer op ongeveer 6% in vergelijk met een spaarrekening.

 Een gebouw of woning, voorzien van zonnepanelen verhoogt direct de waarde van het onroerend goed.

Zonne-energie hoeft niet alleen op daken opgewekt te worden

Op plaatsen waar geen dak beschikbaar is, kan op eenvoudige wijze toch mogelijkheden gecreëerd worden om zonnepanelen te plaatsen. Daarvoor kunnen bijvoorbeeld zuilen geplaatst worden en in andere gevallen is het mogelijk om toestemming te krijgen om de panelen op een dak van een nabijgelegen loods te monteren. Een andere optie kan zijn om zonnepanelen te plaatsen op een onrendabel stuk land. Wij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan in het plaatsen van zonnepanelen en daarbij zijn regelmatig creatieve gesprekken gevoerd met onze opdrachtgever over zowel het rendement als het vinden van de juiste plaats.

De plaatsing, aansluiting en informatie

U mag er vanuit gaan dat wij met onze elektromonteurs borg staan voor een degelijke plaatsing en een professionele koppeling aan het lichtnet. Wilt u meer informatie over terugverdientijden van zonnepanelen of een offerte ontvangen, neem dan contact op. Wij zijn gevestigd in Gouda en zijn de elektrotechnische Goudse installateur met een mooie prijs/kwaliteitsverhouding.