IJsselstijn Elektrotechniek Bel direct
0182-526546

Elektromonteur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste elektromonteur. Geen dag is hetzelfde en je voert werkzaamheden uit bij veel verschillende klanten. Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen, installeren, uitbreiden en onderhouden van elektrotechnische installaties. Ook ben je goed in het opsporen en verhelpen van storingen.

Wat bieden wij?

Een mooie en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waar je alle soorten techniek tegenkomt en dus ook veel kan leren.

En:

  • Een onderhandelbaar salaris
  • Een eigen bus
  • Goed gereedschap
  • Een baan waar eigen inbreng erg gewaardeerd wordt
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Een leuk en gezellig team

Wie ben jij?

Uiteraard heb je een opleiding in de elektrotechniek. Je bent enthousiast, kan zelfstandig werken, maar ook in een team. Je bent flexibel en klantgericht. Je vind het niet erg om mee te draaien in onze storingsdienst. En je bent in bezit van Rijbewijs B.

Over IJsselstijn 

IJsselstijn Elektrotechniek is een begrip in Gouda en omgeving. In de jaren ‘60 begonnen als witgoed winkel in de Goudse binnenstad, tegenwoordig uitgegroeid tot een volwaardig elektrotechnisch bedrijf die zowel aan zakelijke klanten, VVE’s als particulieren in Gouda diensten levert. Wij zijn naast de traditionele elektrotechnische diensten als elektra, bedrijfsinstallaties, NEN-keuringen, intercom, domotica en noodverlichting, gericht op duurzaamheid.

Solliciteren?

Ben jij degene die we zoeken? Vul dan je naam, emailadres en telefoonnummer in op onderstaand contactformulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar ben@ijsselstijn.nl of neem contact op met Benny IJsselstijn op 0182-526546.