VOOR WIE?  |  SPECIALISMEN  |  DUURZAAMHEID  |  OFFERTE  |  CONTACT

Storing

melden >>

Ons vakmanschap en onze ervaring zetten we
in voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

De wensen van particuliere klanten lopen minder uiteen met die van onze  zakelijke relaties dan u wellicht zou verwachten. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij de nieuwste producten en toepassingen snel implementeren. Wij zijn al jaren succesvol actief bij bedrijven en instellingen, bij woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren. Kennis die we ook succesvol bij particulieren toepassen. Bij allen loopt elektriciteit immers als een rode draad door het gebouw of woning en daarbij zijn wij graag uw specialist. Op de pagina specialismen kunt u zie op welke gebieden u ons kunt inzetten.

 

 

Aantrekkelijke prijs/prestatie verhouding.

Wilt u een offerte voor een of meerdere onderdelen van uw bedrijf of woning, klikt u dan even op de onderstaande button, zodat u eenvoudig een offerteaanvraag kunt invullen.

Wij geven u de verzekering

dat u snel een aanbieding

zult ontvangen met een

uiterst aantrekkelijke

prijs/prestatie verhouding.

 

Offerte >>

Kwaliteit staat altijd voorop.

Alle medewerkers zijn goed geschoold in hun vakgebied en IJsselstijn Elektrotechniek is aangesloten bij SEI als erkend installateur, ingeschreven bij Uneto-VNI en VCA, checklist Aannemers voor veiligheid, gezondheid en milieu. Bovendien beschikken we over een storingsdienst die 7 dagen per week en 24 uur per dag oproepbaar is om de meest voorkomende storingen op ons gebied te verhelpen.